ready-player-one-tye-sheridan
Kulturni izbor · film

Legendarni režiser Steven Spielberg se prihodnje leto vrača s spektakularnim ”blockbusterjem”, kjer se bomo podali v virtualno resničnost računalniških iger.

Oskarjevec je zadnja leta snemal drame, toda še prej je slovel po poletnih spektaklih, kot so tisti iz franšize Indiana Jones, Jurski park in mnogi drugi. Tokrat se je lotil predelave knjige Ready Player One pisatelja Ernesta Clina. Ta spremlja Wada Wattsa, ki v distopični prihodnosti leta 2044 išče skrivnost v svetu virtualne videoigre, s katero bo nasledil bogastvo ravnokar preminulega izumitelja te igre.

V glavni vlogi bo zaigral Tye Sheridan (Drevo življenja, Možje X: Apokalipsa), poleg njega pa so za film še najavljeni Simon Pegg (Vroča kifeljca), Mark Rylance (Most vohunov), T. J. Miller (Deadpool) in Olivia Cooke (Motel Bates).

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: LIFE (2017)

Film je napovedan za marec prihodnje leto.

DRU IN GRU Nagradna igra: podarjamo vstopnice za ogled Jaz, baraba 3 Kdo je Snežak? Filmski napovednik: Snežak (The Snowman, 2017) landscape-1500144308-oprah Filmski napovednik: A Wrinkle in Time (2018) boljseslikeni Filmski napovednik: Alfa (Alpha, 2018) · · · ·