fbpx

Nikoli ne boste verjeli, koliko let ima ta fotograf

Spoznajte Chuandoja Tana, singapurskega fotografa, zaradi katerega se boste začeli spraševati, kaj v življenju počnete narobe. Nikoli namreč ne boste verjeli, koliko je star.

Verjeli ali ne, Chuando Tan šteje pol stoletja, torej 50 let. Abrahamovec, ki ima več kot 220 tisoč sledilcev na Instagramu, je bil v 80. in zgodnjih 90. eden izmed najbolj priljubljenih singapurskih modelov, danes pa je solastnik fotografskega podjetja ChuanDo & Frey. Še pred tem je imel celo kratko kariero kot pop zvezdnik.


Kakšna je torej njegova skrivnost tako mladostnega videza? No, poleg odlične genetike veliko časa preživi tudi v fitnesu (več kot očitno), sam pa je dejal, da se izogiba tuširanju pozno zvečer ali zgodaj zjutraj, na njegovem meniju pa se redno znajde piščanec Hainan. Je to res recept za tako osupljiv videz pri 50 letih?

Galerija – Osupljivi videz 50 let starega singapurskega fotografa

Dodatne Informacije

Več informacij:
chuandoandfrey.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.