Gelande Quaffing
V zraku · buzz buzz

Če je bila ena izmed vaši novoletnih zaobljub, da odkrijete najboljši način, kako popestriti zabavo, potem ste ga morda našli. Spoznajte Gelande Quaffing, pivsko igro, ki vas bo v hipu navdušila. Ob tem naj dodamo, da nasprotujemo pijančevanju, a če že uživate alkohol v prevelikih količinah, naj bo to vsaj na zabaven način.

Pivske igre so sestavni del številnih zabava. Gotovo jih poznate mnogo, a za Gelande Quaffing zagotovo še niste slišali. Primerna je za zunanje prostore, saj je velika verjetnost, da bo več piva steklo po tleh kot po grlu. Igra gre nekako takole. Potrebujete dve mizi, dolgi približno tri metre (ali dve gladki ravni površini), in dve ekipi po dva. Miza je namenjena drsenju kozarca piva z enega konca na drugega.

En igralec pivo zadrsa, soigralec na drugem koncu pa lahko kozarec ujame šele, ko ta začne padate z mize. Ko/če ga ujame, vsebino izprazni. Eno točko dobimo, če kozarec ujamemo, dve, če ga ujamemo za ročaj.

PREBERITE ŠE: Bo Češka namesto dežela piva po novem dežela ruma?

Igra traja 60 sekund, zmaga pa ekipa, ki jih v tem času ujame več. Sestavljena je iz štirih rund. V prvi lovimo kozarec na klasičen način, v naslednjih sledijo umetniški vložki. V drugi rundi se morate pred lovljenjem zavrteti okoli svoje osi, v tretji morate kozarec ujeti med nogami, v četrti, ki traja dve minut, pa ponoviti vse tri načine v opisanem vrstnem redu.

Galerija – pivska igra Gelande Quaffing:

Gelande QuaffingOdpri galerijo

Zorb Beg pred adrenalinsko žogo zorb Samozadovoljevanje na delovnem mestu Samozadovoljevanje na delovnem mestu poveča produktivnost! Fotografski triki Poceni fotografski triki: ko vsakdanji predmeti postanejo zamenjava za drago fotografsko opremo universal Več časa preživimo s starši, dlje bodo živeli · ·