cover-GTA
V zraku · buzz buzz

Za vse ljubitelje igre Grand Theft Auto nova različica nikoli ne more priti dovolj hitro. In prav nič ni drugače s težko pričakovanim GTA V, ki bo za PlayStation 4, Xbox One in računalnik, če gre verjeti besedam Andrewa Housa iz Sonyja, na voljo jeseni. S trailerjem je to namignil tudi Rockstar. Ljubitelji si lahko torej rdeče obkrožijo ta čas in bi sedaj verjetno najraje kar preskočili poletje.

Težko pričakovani rok izdaje je priplaval na površje na letošnjem sejmu industrije računalniških iger E3, kjer je poleg Sonyja igrofile s svežim trailerjem podražil tudi razvijalec serije Rockstar Games. Ob bok s temi informacijami je prišla tudi napoved, da bosta istočasno z različico za PlayStation 4 izšli tudi različici za Xbox One in PC. K novici o GTA V je Andrew House pripel še razveseljivo novico za vse uporabike konzol PlayStation 3 in Xbox 360, saj bodo lahko ti prenesli svoje karakterje in doseženo stopnjo na najnovejšo konzolo in tako nadaljevali tam, kjer so bili na stari. Enaka čast bo doletela tudi lastnike Xboxa One in PC-ja.

cover-ferrari-crash Postavljaškemu lastniku Ferrarija se pripeti neljuba nezgoda na avtocesti 9. The Jubilee je večji del od prvotnega 258.69 (245.35) karatnega brezbarvnega diamanta Deseterica najdražjih diamantov na svetu cover-risanka-nogoment The Last Game ali kako je dal Nike gol v sodnikovem podaljšku odštevanja do SP 2014 Foto: Domusweb Fondi copati, ki se popolnoma prilegajo našim stopalom · ·