GTA V za PlayStation 4, Xbox One in PC izide jeseni!

Zadnjič posodobljeno: :

Za vse ljubitelje igre Grand Theft Auto nova različica nikoli ne more priti dovolj hitro. In prav nič ni drugače s težko pričakovanim GTA V, ki bo za PlayStation 4, Xbox One in računalnik, če gre verjeti besedam Andrewa Housa iz Sonyja, na voljo jeseni. S trailerjem je to namignil tudi Rockstar. Ljubitelji si lahko torej rdeče obkrožijo ta čas in bi sedaj verjetno najraje kar preskočili poletje.

Težko pričakovani rok izdaje je priplaval na površje na letošnjem sejmu industrije računalniških iger E3, kjer je poleg Sonyja igrofile s svežim trailerjem podražil tudi razvijalec serije Rockstar Games. Ob bok s temi informacijami je prišla tudi napoved, da bosta istočasno z različico za PlayStation 4 izšli tudi različici za Xbox One in PC. K novici o GTA V je Andrew House pripel še razveseljivo novico za vse uporabike konzol PlayStation 3 in Xbox 360, saj bodo lahko ti prenesli svoje karakterje in doseženo stopnjo na najnovejšo konzolo in tako nadaljevali tam, kjer so bili na stari. Enaka čast bo doletela tudi lastnike Xboxa One in PC-ja.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 nenavadnih/ogabnih dejstev o našem telesu, zaradi katerih boš to, kar veš, postavil pod vprašaj!