KEN BLOCKS GYMKHANA SEVEN- WILD IN THE STREETS OF LOS ANGELES
Utrip mesta · mobilno

Če komu ni bila dovolj adrenalinska visokooktanska doza napovednika Hitrih in drzih 7, potem je tu Gymkhana 7 Kena Blocka, dirkaškega kralja, ki zadnjih šest let na YouTubu zbira oglede tako pridno kot omenjena hollywoodska franšiza v kinematografih dolarje. Tokrat so kot kapljice potu iz športnika iz posebnih Pirellijevih gum njegovega predelanega Ford Mustanga (letnik 1965), leteli koščki kavčuka v Los Angelesu.

Ken Block je tokrat v dim z driftanjem zavil ulice mesta Angelov. Njegov unikatni Ford Mustang na štirikolesni pogon s 845 konji (ki jasno niso stlačeni pod pokrov, ampak galopirajo na havbi), s Sadevovim sekvenčnim menjalnikom, 18-palčnimi kolesi in motorjem V8 je kar dve letih hodil v ”fitnes”, da je iz ikoničnega Mustanga iz leta 1965, ki letos praznuje petdeseto obletnico, postal dirkaška mrcina in stroj za kurjenje gum, ki je dodobra osmodil ceste Los Angelesa.

PREBERITE ŠE: Dnevnik kaskaderskega voznika: pornografija za avtomobilske navdušence

Audi_A7_FL_predstavitev_13 Audi A7 – s kozmetično pomladitvijo do še več prestiža željnih kupcev Twizy Renault twizy – v mestu bolj opažen kot koenigsegg Jaguar F-Type oživi na Ljubljanskih ulicah Jaguar F-Type oživi na Ljubljanskih ulicah Novi Smart ForTwo & ForFour Novi Smart fortwo & forfour · ·