fbpx

Gymkhana 7: Ken Block z legendarnim Fordom Mustangom drvi po ulicah Los Angelesa

Če komu ni bila dovolj adrenalinska visokooktanska doza napovednika Hitrih in drzih 7, potem je tu Gymkhana 7 Kena Blocka, dirkaškega kralja, ki zadnjih šest let na YouTubu zbira oglede tako pridno kot omenjena hollywoodska franšiza v kinematografih dolarje. Tokrat so kot kapljice potu iz športnika iz posebnih Pirellijevih gum njegovega predelanega Ford Mustanga (letnik 1965), leteli koščki kavčuka v Los Angelesu.

Ken Block je tokrat v dim z driftanjem zavil ulice mesta Angelov. Njegov unikatni Ford Mustang na štirikolesni pogon s 845 konji (ki jasno niso stlačeni pod pokrov, ampak galopirajo na havbi), s Sadevovim sekvenčnim menjalnikom, 18-palčnimi kolesi in motorjem V8 je kar dve letih hodil v ”fitnes”, da je iz ikoničnega Mustanga iz leta 1965, ki letos praznuje petdeseto obletnico, postal dirkaška mrcina in stroj za kurjenje gum, ki je dodobra osmodil ceste Los Angelesa.

PREBERITE ŠE: Dnevnik kaskaderskega voznika: pornografija za avtomobilske navdušence

Pošast na štirih kolesih.
Pošast na štirih kolesih.

Dodatne Informacije

Več informacij:
https://www.facebook.com/KenBlockRacing

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!