Avdicija za serijo Igra prestolov
Kulturni izbor · film

Tako kot večina filmskih igralcev, so si morali igralci HBO-jeve TV serije Igra prestolov (Game of Thrones) svojo vlogo izboriti na avdiciji. Medtem ko se je nedavno odvrtel zadnji del že 6. sezone ene najbolj priljubljenih serij vseh časov, si poglejmo kompilacijo posnetkov z avdicij nekaterih igralcev še iz časov preden so ti zasloveli, na katerih so se borili za vlogo, kot se v seriji za življenja.

Še ne videni posnetki z avdicije igralcev TV serije Igra prestolov (Game of Thrones) so obvezno ”čtivo” za vse ljubitelje te oboževane fantazijske nadaljevanke. Te zanima, kako je Nathalie Emmanuel (Missandei) na avdiciji izgovorila Valar morghulis, kako je Rose Leslie (Ygritte) Jonu Snowu prvikrat zabila, da ničesar ne ve (“You know nothing, Jon Snow”) ali kako je prepričala Maisie Williams (Arya)?

PREBERITE ŠE: Igralci serije Igra prestolov nekoč in danes

Preveri, kako so danes slavni igralci takrat še kot relativni neznanci očarali in prepričali ustvarjalce, da so jih izbrali za vloge, ki so jim prinesle svetovno slavo. Istočasno pa boste videli, kako zelo so se igralci v tem času spremenili.

Filmski legendi med pogovorom- Clint Eastwood in Tom Hanks. Filmski napovednik: Sully (2016) Podobnost med igralci in osebami, ki so jih igrali. Neverjetna podobnost med igralci in osebami, ki so jih igrali Film Deveto življenje Loiusa Draxa (2016) Filmski napovednik: Deveto življenje Louisa Draxa (2016) Igralci, ki so ujetniki rutine 10 znanih filmskih igralcev, ki v vsakem filmu počnejo eno in isto stvar! · · ·