Igra prestolov: še neobjavljeni posnetki z avdicij, ki jih mora videti vsak oboževalec

Avdicija za serijo Igra prestolov
Zadnjič posodobljeno: :

Tako kot večina filmskih igralcev, so si morali igralci HBO-jeve TV serije Igra prestolov (Game of Thrones) svojo vlogo izboriti na avdiciji. Medtem ko se je nedavno odvrtel zadnji del že 6. sezone ene najbolj priljubljenih serij vseh časov, si poglejmo kompilacijo posnetkov z avdicij nekaterih igralcev še iz časov preden so ti zasloveli, na katerih so se borili za vlogo, kot se v seriji za življenja.

Še ne videni posnetki z avdicije igralcev TV serije Igra prestolov (Game of Thrones) so obvezno ”čtivo” za vse ljubitelje te oboževane fantazijske nadaljevanke. Te zanima, kako je Nathalie Emmanuel (Missandei) na avdiciji izgovorila Valar morghulis, kako je Rose Leslie (Ygritte) Jonu Snowu prvikrat zabila, da ničesar ne ve (“You know nothing, Jon Snow”) ali kako je prepričala Maisie Williams (Arya)?

PREBERITE ŠE: Igralci serije Igra prestolov nekoč in danes

Bitka za vlogo.
Bitka za vlogo.

Preveri, kako so danes slavni igralci takrat še kot relativni neznanci očarali in prepričali ustvarjalce, da so jih izbrali za vloge, ki so jim prinesle svetovno slavo. Istočasno pa boste videli, kako zelo so se igralci v tem času spremenili.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zlati globusi 2021: kdo so nominiranci za zlate globuse?