candel (1) 2
Utrip mesta · dom

Se radi igrate z ognjem? Tistim pravim, ne mataforično? Ste piroman? Potem bo kompilacija izjemnih trikov z ognjem kot nalašč za vas. Seveda ogenj ne sodi v hišo, a tovrstne trike lahko izvajate tudi za zaprtimi vrati, kljub temu pa velja opozoriti na izjemno previdnost, saj lahko tudi najbolj nedolžen plamen povzroči katastrofo. Zato se z ognjem igrajte odgovorno.

Verjetno med izvajanjem trikov z ognjem, če boste to počeli doma, ne bo škodovalo, če imate v bližini gasilni aparat ali vrč vode. Pa vendar, če se boste poskusov lotili odgovorno, se ne bi smelo zgoditi nič. Gre namreč bolj za znanost kot pa piromanstvo.

PREBERITE ŠE: iPhone 6 triki, ki jih ne znate, pa bi jih morali

Poglejte si kompilacijo trikov, ki so izvedljivi z le nekaj vsakdanjimi predmeti (svečo, krožnikom, košem za smeti, kozarcem, voščenko,…) in odprtim plamenom. Navdušeni boste.

"Deževni" lonci za rože “Rainy Pot”: “Deževni” lonci za rože 50820_bottle-light-mulitple-bottles-03 Zamaški z LED lučjo spremenijo stare steklenice v ambientalne svetilke kolaz Lego kocke – Presenetljivi načini ponovne uporabe Reves je udoben klasičen stol ali naslonjač. Muka Design Lab: Reves – naslonjač ali stol s ”kapuco” ·