Japonska umetnica naredi neverjetno preobrazbo v Mona Lizo in druge like iz umetniških slik.
V zraku · buzz buzz

Splet je poln posnetkov umetnikov, ki s številnimi ličili in pripomočki v nekaj urah naredijo transformacije, katerih prepričljivost je tako dobra, da nismo prepričani, koga gledamo. Ta kitajska umetnica zagotovo ve, kaj počne s čopiči, saj je le z nekaj preobrazbami osvojila srca Instagram uporabnikov.

S močjo ličil kitajska vlogerka Yuya Mika ustvarja preobrazbe znanih slik na platnih, kot je Mona Lisa, Dama s hermelinom in Dekle z bisernim uhanom. Nekoliko drugačne, a nič manj osupljive preobrazbe posname v nekaj sekundah in tako prikaže, kako je nastala preobrazba.

“Ko enkrat vidiš obraz kot prazen list papirja, so priložnosti neskončne,” pravi Yuhong za Designboom. “Ljubim oljne slike, zato sem ustvarila preobrazbo v Mona Lizo.  Ko pa sem videla, da je odziv ljudi na spletu tako dober, sem ustvarila tudi Damo s hermelinom in Dekle z bisernim uhanom.”

Kljub temu da ima rada umetnost, se je lotila tudi preobrazb v znane osebnosti, kot je Cristiano Ronaldo, Gal Gadot, Audrey Hepburn

View this post on Instagram

仿妆莉莉

A post shared by YUYAMIKA宇芽 (@yuyamika7) on

View this post on Instagram

Imitation of makeup Marilyn Monroe

A post shared by YUYAMIKA宇芽 (@yuyamika7) on

shutterstock_506912413 Nemogoče se ji je upreti: 13 lastnosti ženske, ki ji moški ne morejo reči “ne” shutterstock_149484239 Če se počutite mlajše, kot v resnici ste, je to znak dobrega zdravja Dizajnerji si predstavljajo superjunake v vlogi modelov za najbolj znane reklame .. in Hobbit je noro 'zapeljiv' Dizajnerji si predstavljajo superjunake v vlogi modelov za najbolj znane reklame 39379574_575664319516548_3592989410120957952_n Zanimivosti o princesi Diani, ki jih prav gotovo še niste vedeli · · · · ·