fbpx

IFA 2018: Acerjev stol Predator Thronos čaka na igričarskega kralja

Acerjeva linija računalnikov Predator, ki je namenjena igričarjem, je marsikoga presenetila z absurdnim dizajnom. Tajvansko podjetje želi svojim kupcem zdaj ponuditi celostno igričarsko izkušnjo, saj je na sejmu IFA 2018 predstavilo prav poseben stol.

Igričarski stol Predator Thronos se ponaša z ogromnim čezglavnim aparatom, ki ob integriranem prostoru za računalnik Predator podpira tudi tri 27-palčne zaslone. Izdelek z jekleno strukturo in motorizirano kabino tehta kar 220 kg.

Acerjeva nova iznajdba bolj kot na stol spominja na futuristično napravo, ki vam omogoča, da se popolnoma vživite v igro. Proizvajalci seveda niso pozabili niti na osvetlitev sistema.

Acer Predator Thronos.
Acer Predator Thronos.

Stol, ki se je sposoben nagniti do kota 140 stopinj, bo vibriral glede na dogajanje v računalniški igri. Naslonjalo za noge vam bo pomagalo pri tem, da se med igranjem nekoliko odpočijete.

Acerjev igračarski stol čaka na svojega kralja!
Acerjev igračarski stol čaka na svojega kralja!

Acer je ob Predator Thronosu prav tako predstavil dva 27-palčna zaslona, ki se uporabljata skupaj z novim stolom. Predator XB273K vključuje zaslon G-Sync z ločljivostjo 3840 x 2160 slikovnih točk in osveževalno frekvenco 144 Hz. Njegova cena je 1.299 ameriških dolarjev oziroma 1.110 evrov, medtem ko je cenejši Nitro XV273K na voljo za 899 ameriških dolarjev oziroma 768 evrov.

Naj se igralska avantura začne!
Naj se igralska avantura začne!

Acer za zdajše ni naznanil cene in datuma izdaje igričarskega stola Thronos. Predvidevamo lahko, da bo zanj treba odšteti veliko denarja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
acer.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!