Zobna ščetka namesto AirPods slušalk.
V zraku · buzz buzz

Apple je po predstavitvi novega iPhona deležen številnih kritik na račun modela iPhone 7. Eni bodo dejali, da upravičeno, drugi pa, da se za dobrim konjem vedno praši. Kakorkoli. Dejstvo je, da je marsikdo besen, ker so odstranili priključek za slušalke in predstavili brezžične slušalke AirPods po precej zasoljeni ceni. Te so hitro postale tarča posmeha. Potem ko je priljubljeni voditelj Jimmy Kimmel ugotavljal, ali uporabniki iPhona sploh prepoznajo svoj lasten telefon – izkazalo se je, da ne –, si je Julius Dein ljudi privoščil na račun novih Applovih slušalk. Namesto pravih jim je v test pomolil zobne ščetke. Ljudje so bili navdušeni.

Kako lahko človek zamenja zobni ščetki za slušalke? Očitno je mogoče tudi to, kajti Julius Dein in njegov prijatelj sta naključnim mimoidočim – Dein se jim je predstavil kot Applov uslužbenec – na nekem festivalu v testne namene ponudila dve drobni zobni ščetki pod pretvezo, da gre za nove brezžične slušalke AirPods. Čeprav bi pričakovali, da Juliusu nihče ne bo nasedel, pa so tudi največji dvomljivci na koncu ščetki vtaknili v ušesa.

PREBERITE ŠE: Tako bi Steve Jobs razložil, zakaj je Apple odstranil priključek za slušalke

Še več. Naravnost navdušeni so bili nad kakovostjo zvoka. Toda potem so prišli do spoznanja, da tik za njimi stoji fant z dvema zvočnikoma in da imajo v ušesih v resnici ščetki in ne ”revolucionarnih” slušalk AirPods.

Bluetooth slušalke Apple AirPodsOdpri galerijo

Testiranje slovenske lopate z driftanje. Slovenci s Caddyjem driftali s pomočjo lopat slovenske izdelave Dvojniki animiranih likov Dokaz, da priljubljeni animirani liki živijo med nami! Življenjske modrosti 24 življenjskih lekcij 100-letnika za lepše življenje Domine Tako je videti, ko se podre trojna spirala iz 15 tisoč domin · · · · ·