Slovenci s Caddyjem driftali s pomočjo lopat slovenske izdelave

Testiranje slovenske lopate z driftanje.
Zadnjič posodobljeno: :

Lopata ni ravno privlačen izdelek za oglas. Pač ni fotogenična tako kot steklenička parfuma. A to ni ustavilo slovenskega podjetja Rinz, ki je za promocijo svoje lopate Efekt Pro e29 posnelo privlačen promocijski spot, ki na inovativen način promovira vsestranskost njihove lopate z ergonomskim držalom za delo z manj priklanjanja. Z avtomobilom Volkswagen Caddy so zapeljali na prekopni del dveh lopat in začeli driftati. Mislite, da so s tem lopati uničili? Preverite v zabavnem posnetku.

Slovensko podjetje Rinz je šlo v ekstrem, da bi demonstriralo vzdržljivost in fleksibilnost svojih lopat Efekt Pro e29. Z modelom Volkswagen Caddy so z zadnjimi kolesi zapeljali na zajemalki, speljali in začeli driftati. Čeprav bi pričakovali, da bosta lopati popolnoma uničeni in neuporabni, pa sta utrpeli zgolj nekaj prask.

PREBERITE ŠE: Ford Mustang vs. Lamborghini: je to najboljši drift vseh časov?


Kaj je skrivnost lopat Efekt Pro e29? Gre za večnamenske oz. vsestranske lopate namenjeno širši rabi (uporabljajo se za premetavanja in prekopavanje materiala, za kopanje kamna, komposta, zemlje … in za urejanje cestišč) z ergonomskim držalom. Njihov ročaj omogoča manj priklanjanja in optimalno razporeditev sile pritiska in s tem lažje delo, saj razbremeni hrbtenico. So tudi za poklicno rabo, saj je prekopni del izdelan iz trdovratnega materiala Hardox (švedsko borovo jeklo), ki slovi po visoki trdoti in žilavosti, zato ga uporabljajo za žlice bagrov, plugov, traktorjev ipd. Seveda po kakovosti ne zaostaja niti ročaj, ki ga odlikuje visoka trdnost, naravna oblika in majhna teža, saj je sestavljeno iz premium aluminija. Posebno oblikovana zajemalka tudi omogoča, da zajemamo več materiala kot s klasično lopato.

Dodatne Informacije

Več informacij:
shop.rinz.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fiat 500X Yachting: malce neobičajen kabriolet