Nathalie Emmanuel in Vin Diesel (Hitri in drzni 9, 2020)
Kulturni izbor · film

Ena najuspešnejših franšiz Hitri in drzni bo letos maja dobila novo nadaljevanje – Hitri in drzni 9 (Fast & Furious 9, 2020). Letošnje poletje bo tako v znamenju devetega dela sage, ki traja skoraj dve desetletji in je po vsem svetu zaslužila več kot pet milijard dolarjev.

Napovednik za najnovejši del drzne sage Hitri in drzni 9 (Fast & Furious 9, 2020) so tokrat predstavili malce drugače, in sicer med koncertom v Miamiju, kjer so med drugim nastopili Cardi B, Ozuna, Wiz Khalifa & Charlie Puth in Ludacris. Med koncertom so premierno zavrteli prvi napovednik težko pričakovanega nadaljevanja drzne sage.

In kaj se bo dogajalo v devetem delu? Dom Toretto (Vin Diesel) živi mirno življenje s svojo ženo Letty (Michelle Rodriguez) in njunim sinom, malim Brianom, a vesta, da se nevarnost skriva tik za njihovim mirnim obzorjem. Tokrat bo ta grožnja Doma prisilila, da se sooči z grehi svoje preteklosti, če bo želel rešiti tiste, ki jih ima najraje. Njegova dirkaška ekipa se znova združi, da bi zaustavila svetovno pretresljiv zaplet, ki ga vodi eden najbolj izkušenih morilcev in izjemen dirkač, ki pa je obenem Domov brat Jakob (John Cena).

Napeta akcijska pustolovščina se bo odvijala po vsem svetu – od Londona do Tokia, od Srednje Amerike do Edinburgha ter od skrivnega bunkerja v Azerbajdžanu do razpadajočih ulic Tblisija. Na tej poti se bodo vračali stari prijatelji, vrnili se bodo tudi stari sovražniki, zgodovina bo na novo napisana in resnični pomen družine bo na preizkušnji kot še nikoli doslej.

Novi del akcijske kriminalne drame je znova režiral Justin Lin, ki je tokrat že petič sedel na režiserski stolček slavne dirkaške sage, scenarij je napisal Dan Casey. Vračajo se igralci Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang ter oskarjevki Helen Mirren in Charlize Theron, družini pa se prvič pridružita nova lika - igralec John Cena in pevka Cardi B.


d05b3e3b7ff6e42ab3c913cdb4b7390a3 Oskarji 2020: filmi, ki so jih nepravično spregledali iOpGxpZKY32i0G5LmRDNs5SB7Ce Najboljši filmi Brada Pitta: 10 nepozabnih vlog velikega igralca oskarji 2020 Oskarji 2020: to so nominacije za oskarje shutterstock_675634225 Oskarji 2020: nominacije, podelitev in vse, kar morate vedeti! ·