Prekrižanje nog kot Sharon Stone
V zraku · buzz buzz

Kultni prizor iz filma Prvinski nagon, v katerem Sharon Stone v kratki oblekici prekriža noge brez hlačk, še danes buri moško domišljijo. Sloviti prizor so poskušale posnemati tudi tekmovalke na španski televiziji, ki so sodelovale v igri Prekrižaj noge kot Sharon Stone. Čeprav se zdi naloga lahka – nenazadnje potrebujete le lepo dekle v mini krilcu, pa je vse prej kot preprosto prekrižati noge in biti pri tem videti neustavljivo privlačna. Katera se je po vašem najbolje odrezala v vlogi Sharon Stone?

Na španski televiziji je nedavno potekala oddaja, v kateri so morale tekmovalke kar najbolje posnemati kultni prizor iz filma Prvinski nagon, v katerem Sharon Stone v kratki beli oblekici prekriža noge brez hlačk.

PREBERITE ŠE: 9 izbrisanih filmskih scen, ki razložijo nepojasnjene prizore

Gre za enega izmed filmskih prizorov, pri katerem smo se največkrat ustavili (o tem si lahko preberete v prispevku: 10 filmskih prizorov, pri katerih smo največkrat pritisnili pavzo), in čeprav se zdi, da je igro Prekrižaj noge kot Sharon Stone preprosto igrati, seksi dekle v mini krilu še zdaleč ni dovolj, da vse skupaj izpade vsaj pol tako seksi kot pri legendi v prekrižanju nog Sharon Stone. Katera je vaša zmagovalka?


Planet Earth II Planet Earth II: Ta 360-stopinjski video nas popelje v drug svet najboljši šef na svetu Najboljši šef na svetu prihaja iz Indije! Najbogatejše porno igralke Top 10: najbogatejše zvezdnice filmov za odrasle Donald Trump ko predsednik v epizodi risane TV-serije Simpsonovi. Simpsonovi že pred 16 leti Trumpa videli kot predsednika · ·