Striženje z ognjem
Utrip mesta · zdravje & lepota

Nedavno smo pisali o Albertu Olmendu, frizerju, ki striže z ognjem, noži in sabljami, pakistanski frizer Shafqat Rajput pa ima še nekoliko (in to dobesedno) bolj vročo tehniko. Frizuro zakuri in med urejanjem bi si lahko nad glavo mirno spekli hrenovko.

Frizerji imajo različne tehnike striženja, a tako nenavadno oz. vročo, kot jo ima frizer Shafqat Rajput, jo imajo le redko. Na misel nam pride le še Alberto Olmendo, potem pa se konča. Pakistanec se namreč igra z ognjem.

PREBERITE ŠE: Alberto Olmendo: frizer, ki striže z ognjem, noži in sabljami

Lase med striženjem zakuri. Pred tem na lase nanese puder, sledijo vnetljiva tekočine, potem pa lase z vžigalnikom vname in glava se spremeni v gromozansko vžigalico. Lase nato ognjevito češe, dokler ogenj ne ugasne. Na ta način lase zravna in ustvari polizan videz. Ne poskušajte tega sami doma!


KAJ JESTI ZA ZAJTRK Kaj jesti za zajtrk, če želimo izgubiti odvečne kilograme? Krompir Katere hrane ne smemo pogrevati v mikrovalovni pečici? 15306118_1787481898140841_671612441326518272_n Pričeske 2017: barvanje las s šablono (DIY) vaja za raven trebuh Vaja za raven trebuh, ki vam bo vzela le minuto · · · ·