Kar je za učenca storil ta ravnatelj, vas bo pustilo v solzah

Učenec Jackson Johnson in ravnatelj Tim Hadley.

Ravnatelju osnovne šole Pekin Middle School je prišlo na uho, da učenci nekega 11-letnega učenca zaradi pobrite glave zbadajo, da je videti kot rakav pacient. To ga je zabolelo, zato se je odločil, da učencem pripravi poučno lekcijo. Kar je storil zanj, vam bo ogrelo srce.

Jackson Johnson si je v podporo svojemu dedku Ricku, ki so mu diagnosticirali raka, obril glavo. V šoli je zaradi svojega novega videza naletel na grde opazke sošolcev in sošolk, in ko je to od Jacksonove mame slišal Tim Hadley, ravnatelj šole Pekin Middle School, se je odločil, da je čas za lekcijo.

PREBERITE ŠE: Srhljiva potegavščina: Samara iz filma Krog prestrašila nič hudega sluteče obiskovalce trgovine

Ravnatelj Tim Hadley učencem razloži, zakaj ne smejo zbadati sošolca.
Ravnatelj Tim Hadley učencem razloži, zakaj ne smejo zbadati sošolca.

Osnovnošolce je zbral na hodniku šole, k sebi povabil Jacksona in pripravil govor, ki vam bo ogrel srce. A to je bil zgolj uvod v dejanje, ki vam ga bo stopilo. Na koncu je namreč v znak solidarnosti in poguma 11-letniku dovolil, da mu s strižnikom las vpričo vseh obrije lase. Po tem dogodku so se na kratko ostrigli tudi številni drugi učenci.

Galerija – ravnatelj učencu dovolil, da mu pobrije glavo:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 osebnostnih lastnosti, ki dokazujejo, da imaš najredkejši in najlepši tip osebnosti!