Balerina močnejše postave očarala svet

Lizzy Howell, balerina z močnejšo postavo, je postala svetovna senzacija po tem, ko je bil njen Instagram video enajstih popolnih obratov fouetté in piruet ogledan kar 75-tisočkrat. Neverjetna plesalka!

Lizzy je kmalu za tem postala vzornica za ženske ‘vseh oblik in velikosti’, ki želijo slediti svojim sanjam. Njen Instagram profil so preplavili pozitivni komentarji, en uporabnik pa je celo zapisal: “Si neverjetna plesalka in nikomur ne dovoli, da bi ti rekel kaj nesramnega!”


Lizzy Howell iz Milforda v Delawaru v ZDA je za Daily Mail povedala, da njena teža ne bi smela igrati nobene vloge. Edina pomembna stvar je njena strast do plesa.

PREBERITE ŠE: Te babice so bolj hude kot ti!

https://www.instagram.com/p/BOcuZcCBj5x/
Čeprav je na račun svojega videza dobila tudi nekaj negativnih komentarjev (nekateri so ji celo ‘privoščili’ raka), so jo njeni podporniki vedno postavili pokonci.
“Stereotipi so zato, da jih kršimo. Da boste nekaj dosegli, boste morali delati dvakrat toliko kot drugi, vendar bo vredno, saj boste sovražnikom dokazali, da niso imeli prav. Počnite tisto, kar radi počnete, in ne dovolite, da vas kdo ustavi,” je še dodala Lizzy.
To bi moralo veljati za vse, kajne?
https://www.instagram.com/p/BOu2yuGBNNi/

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com/lizzy.dances

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fotografije, ki dokazujejo, da je Instagram poln brezsmiselnih montaž in laži