Patience - timelapse Evrope
V zraku · buzz buzz

Patience je izjemen timelapse posnetek Evrope fotografa Paula Richardsona, ki je sestavljen iz 300 tisoč fotografij! Kot pravi njegov avtor, snemanje timelapse posnetkov zahteva veliko potrpljenja in načrtovanja. Sam je samo v montažo – kompilacija je sestavljena iz posnetkov iz cele Evrope – vložil kar 1000 ur dela, kar pomeni, da je za eno samo sekundo porabil debelih sedem ur!

Da je Evropa lepa, ni treba posebej poudarjati. In čeprav smo se lahko njenih lepot že neštetokrat nagledali, jo skozi timelapse posnetek Patience spoznamo v neki novi luči. Pod kolaž, ki ga je sestavil iz okoli 300 tisoč fotografij, posnetih v Evropi in drugod po svetu, se je podpisal fotograf Paul Richardson.

PREBERITE ŠE: 9,000,000 words – edini time-lapse posnetek, ki si ga je vredno ogledati

Za nekatere fotografije se je moral večkrat vračati na kraj zločina, spet za druge je porabil cel dan za le nekaj sekund timelapse posnetka. Na primer, posnetek Mlečne ceste (1:23) mu je vzel kar štiri dni, v tem času pa mu je uspelo posneti le 50 uporabnih fotografij!

Govorica telesa moškega Kaj razkriva njegova govorica telesa? Znanstveno dokazani triki, s katerimi bo vaše razmerje dolgo vroče Znanstveno dokazani triki za dolgo vroče razmerje Nadrealistični tatuji beloruskega umetnika Ilye Brezinskega Nadrealistični tatuji, ki si jih boste želeli še danes Parodija na TED govore TED: parodija na TED-govore ·