Screen-Shot-2014-11-11-at-1.45.47-PM-2xwqhnesgexg9ci5k9mya2
V zraku · buzz buzz

Čeprav je slon orjaška žival, pa bi mu vsak pripisal bore malo možnosti, ko si ga za obrok izbere 14 levov, sploh, če dodamo, da je ta slon pravzaprav slonček, torej mladič. Vendar pa težke situacije rojevajo junake in zgodba (beri video) o slončku se bere kot zgodba o Davidu in Goljatu, le da je tu večji David.

Veliki slon- vrsta slona, ki jo poznamo iz našega živalskega vrta- je resda velik in močan, vendar velja za najprijaznejšo žival. Nič hudega sluteči enoletni slonček, ki ni silil v levje žrelo, saj je le pohajkoval po obali Zambije (kraj Chinzombo), je kljub temu postal plen 14 lačnih levov (oh, kakšna alegorija na ustrahovanje med mladimi). Če ste kdaj gledali National Geographic, potem veste kak izid pričakovati.

PREBERITE ŠE: Živalski dvoboj: Jaguar proti aligatorju

A ne. Ta debelokožec je s premeteno taktiko uspel pregnati levji trop, četudi je imel na hrbtu že dva leva in enega okoli zadnjih nog. ”Kje so ostali sloni, za božjo voljo?!”, se je frustrirajoče spraševal eden od očividcev safarija. Kot smo izvedeli, se je slonček kasneje ponovno združil s svojo čredo, ljudje pa so mu po herojski predstavi nadeli ime Herkules.


1f6f781152c6559d736a3db57c2aff72 Grafiti ”mehkega srca” cover 20 najbizarnejših ženskih in moških frizur, ki jih zasledimo na spletu PicMonkey Collage Drawing a Day: Simpatične ilustracije zagrebške umetnice za lepši dan snowyowllaughing_Nemodus-photos Video: Smejoča se sovica za lepši dan · · ·