Potegavščina z govorečo hrano
V zraku · buzz buzz

Poznate animirani film Upor klobasic, v katerem hrana oživi in spozna svojo kruto usodo, ki jo čaka po tem, ko jo ljudje kupijo? Eden od ustvarjalcev filma, igralec Seth Rogen, se je odločil, da hrano oživi tudi v resničnem življenju. Tako je v trgovini med živila namestil avdio-animatronično hrano in prestrašil naključne goste. Poglejte si njihove odzive in zabavne dialoge, ki so sledili.

Filmski igralec Seth Rogen (Napumpana, 40-letni devičnik, Sosedi, Zadetki: Ananas ekspres) se je odločil, da bo ljudem pokazal, da ima tudi naša hrana čustva, kot to prikazuje že njegov animirani film Upor klobasic, ki govori o hrani, ki hrepeni po tem, da bi bila v trgovini izbrana, toda nato hitro spozna, da je zunaj ne čakajo nebesa, temveč boleča smrt.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Zabava za klobase (Sausage Party, 2016)

Oglejte si zabavne odzive ljudi, ki so med prodajnimi policami v newyorški trgovini z živili naleteli na govorečo hrano, ki so jo v ozadju upravljali z daljinskim upravljalnikom in ji je glas posodil kar sam Seth Rogen.

Potegavščina z govorečo hranoOdpri galerijo
Utrinki iz serije A je to! A je to! Pat in Mat praznujeta 40 let! Usain Bolt zna slovensko! ”Najboljši sem.”: Usain Bolt zna slovensko! Kako javnost različno sodi mame in očete z otroci. Komične ilustracije, ki prikazujejo, kako v javnosti različno sodimo mame in očete Rio 2016 - fotografije Rio 2016: Kako nastajajo najboljše fotografije na olimpijskih igrah? ·