Samsung Rio 2016 Himna
V zraku · buzz buzz

Temperatura narašča. Poletne olimpijske igre 2016 so tik pred vrati. Če še niste povsem v navijaškem duhu za Rio 2016, pa boste zagotovo po ogledu videospota z naslovom Himna, ki ga je predstavil Samsung in s katerim nas ogreva pred olimpijado. Himna, ki sicer velja za eno od najbolj priljubljenih in s čustvi prežetih delov vsakega športnega tekmovanja, je sestavljena iz delov besedil različnih državnih himn, prepevajo pa jo tako športniki kot navijači. Z njo Samsung časti dosežke uspešnih in vztrajnih športnikov s celega sveta

Samsung, globalni sponzor olimpijskih iger Rio 2016, je pred začetkom olimpijade predstavil Himno, videospot za pesem, ki je kolaž koščkov besedil različnih državnih himn. Otvori jo besedilo himne Bocvane, pesem pa odraža vrednote in prizadevanja blagovne znamke Samsung, ki poskuša s pomočjo tehnologije in brezmejne komunikacije premagati geografske omejitve. ”Športniki in oboževalci z različnih koncev sveta pojejo eno združeno himno in si tako delijo vsem skupen občutek ponosa in enotnosti. Hkrati slavijo tudi skupen napredek, ki je tudi ključni element, ki prispeva k veličini olimpijskega duha,’’ je Himno pospremila Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega trženja poslovanja mobilnih komunikacij podjetja Samsung.

Podučeni navijač bo v videospotu naštel sekstet vrhunskih športnikov, katerih pot do uspeha je bila trnova. To so Tom Daley (Velika Britanija, skoki v vodo), Alysia Montano (ZDA, atletika), Arnaud Assoumani (Francija, paraolimpijske igre, atletika), Margret Rumat Rumat Hassan (Južni Sudan, atletika), Shelley Watts (Avstralija, boks) in Gabriel Medina (Brazilija, deskanje na vodi).

PREBERITE ŠE: Rio 2016: Intervju – Jessica Ennis-Hill, sedmerobojka

Samsung sicer že celo leto tako ali drugače časti olimpijske igre Rio 2016. Začelo se je s kratkim dokumentarnim filmom A Fighting Chance (glej zgoraj) o štirih športnih talentih, ki jim pot do olimpijskih iger ni bila posejana z rožicami, sledil pa je oglas The Chant, ki časti napravi Galaxy S7 edge in Gear IconX ter njun doprinos ljudem in športu.

Pokemon Go norijo so izkoristili tudi posamezniki. Tako na domiseln način podjetni posamezniki služijo na račun norije Pokemon GO Slovenci ne znajo dobro angleško. Sladko maščevanje ZDA Sloveniji – Slovenci si lomijo jezik ob angleščini Kdaj zares postanemo odrasli? Kako vemo, kdaj smo ZARES postali odrasli? Ljudje, ki s tehnologijo ravnajo kot da je zadnja smet! Ljudje, ki s tehnologijo ravnajo kot svinja z mehom! · · · ·