Pharell Williams x Adidas = superge Adidas NMD Human Race

Pharell Williams x Adidas – superge Adidas NMD Human Race

Pharell Williams in Adidas sta predstavila novo linijo superg. Plod njune že dlje trajajoče ljubezni je težko pričakovana kolekcija z imenom Adidas NMD Human Race, gre pa verjetno za najbolj nenavadno serijo njunih superg do zdaj. Te so si silhueto sposodile pri priljubljenih špotnih copatih Adidas NMD. In če slednje predstavljajo najbolj avanturistične Adidasove superge doslej, NMD Human Race veljajo za najbolj nenavadne. Gre za nekakšen ''remiks'' linije NMD, superge pa so del Pharellove kolekcije Human Race.

Ljubezen še kar traja. Pevec, producent in modni oblikovalec Pharell Williams in izdelovalec športnih oblačil in obutve Adidas sta namreč oblikovala še eno skupno kolekcijo superg, ki gotovo velja za njuno najbolj nenavadno do zdaj.

Pharell William in Adidas sta nazaj.
Pharell Williams in Adidas sta nazaj.

Po kolekciji Superstar Multicolor in preoblikovanih supergah Stan Smith je namreč prispela težko pričakovana serija superge Adidas NMD Human Race, ki združujejo silhueto modelov Adidas NMD, ki veljajo za ene od najbolj zaželenih superg leta 2016. Vsi, ki prisegate na urbane modne zapovedi, boste nad novo izpeljanko navdušeni, sploh ker ima tudi etično noto. Superge pa imajo pa tudi poseben način zavezovanja, z njihovo barvo in velikanskim napisom pa z njimi ne boste ostali neopaženi.

PREBERITE ŠE: Adidas NMD – Adidasova udarna tehnologija športnih copat

Superge Adidas NMD Human Race so že na voljo pri izbranih prodajalcih, v širšo prodajo pa bodo prišle 25. avgusta 2016.

Pharell Williams x Adidas – superge Adidas NMD Human Race:

Dodatne Informacije

Več informacij:
global.adidas.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
adidas ZX 2K BOOST: copat, ki pusti vtis!