02_Hero_Shot_VIDEO
Utrip mesta · moda · Utrip mesta · šport

Adidas Originals predstavlja najbolj avanturistične copate doslej – Adidas NMD. Zaradi vpadljive modne silhuete in tehnične izpopolnjenosti so Adidas NMD eden najbolj iskanih in zaželenih modelov letošnjega leta. Copati so na voljo v različnih barvah tudi pri nas.

Kakšni so športni copati Adidas NMD? Namenjeni so ljubiteljem ulične mode, ki nenehno raziskujejo urbano dogajanje. Copat je tako zelo zmogljiv, hkrati pa stilsko dovršen. Vsi modeli NMD so opremljeni z revolucionarnima tehnologijama BOOST™ in Primeknit, ki zagotavljata udobje in vzdržljivost. Najnovejši model je opremljen z novodobno konstrukcijo zgornjega dela za dodatno mero stabilnosti, podplat copata pa je izdelan iz vzdržljive in odzivne pene BOOST™, ki je odporna proti udarcem.

Na voljo je več barvnih odtenkov, ki tako poskrbijo za brezmejne modne kombinacije, največjo pozornost do zdaj pa je pritegnil copat v oranžno-rdeči in črni barvni paleti, ki kaže na Adidasov sodobni pristop k oblikovanju.

Adidas NMD ekskluzivno najdete v trgovini Sneakers Store v Stari Ljubljani.

adidas NMDOdpri galerijo
Nike HyperAdapt 1.0. Nike Hyperadapt 1.0: prvi športni copati s samozatezljivimi vezalkami 0H Phoresy Pack – popoln nahrbtnik, ki ga oblikuješ sam SUPERDRY Superdry in Elisabetta Franchi v XYZ Premium Fashion Store nike-classic-cortez-spring-2015-1 Nike Cortez – legendarni športni čevelj iz arhivov na modne piste in v omare fashionistov