Kdo je boljši Terminator? Joseph Baena ali njegov oče Arnold Schwarzenegger?
V zraku · buzz buzz · Kulturni izbor · film

Schwarzi mlajši gre po stopinjah očeta, Arnolda Schwarzeneggerja, ki je zaslovel v vlogi razgaljenega barbarskega junaka Konana, v filmsko zgodovino pa se zacementiral z vlogo v filmu Terminator. Njegov sin Joseph Baena (tehnično ni Schwarzi, pa vendar) je namreč odigral znameniti prizor iz filma Terminator 2: Sodni dan (1991) in pokazal, da jabolko ne pade daleč od drevesa.

Joseph Baena je 18-letni sin Arnolda Schwarzeneggerja, ki ga je imel v aferi s svojo gospodinjsko pomočnico Mildred Baena. Je izrezana slika očeta in režiser Ben Hess je dobil idejo, da bi z njim posnel in poustvaril enega od najbolj kultnih prizorov v filmski zgodovini, sceno ”Bad to the Bone” iz filma Terminator 2: Sodni dan (ob izidu filma se Baena sploh še ni rodil), ko Terminator grozečemu moškemu iz rok iztrga puško, vzame njegova sončna očala in se odpelje z motorjem.

Baena resda ne spregovori, zato pa toliko bolj glasno govori njegova obrazna in telesna mimika, v kateri v hipu prepoznamo njegovega očeta. Kot zanimivost naj dodamo, da bo Terminator 2: Sodni dan leta 2017 v kinih oživel v 3D-različici, s čimer bodo obeležili četrt stoletja tega filma Jamesa Camerona, ki ga sicer obeležuje letos.

PREBERITE ŠE: Z rolko drvel kar 143 km/h in zrušil svetovni rekord!

Arnold Schwarzenegger ima poleg Josepha še štiri otroke z dolgoletno in zdaj že bivšo ženo Mario Shriver, med njimi tudi dva sinova, ki pa še zdaleč nista tako podobna nekdanjemu guvernerju Kalifornije in hollywoodskem igralcu kot prav Joseph Baena.

Joseph Baena kot Terminator:

Kdo je boljši Terminator? Joseph Baena ali njegov oče Arnold Schwarzenegger?Odpri galerijo

Bella Hadid Bella Hadid – model leta 2016 po izboru revije GQ Ženske ujete med doživljanjem orgazma. Nezaigrani portreti žensk, posneti v trenutku orgazma Potegavščina z modelom iPhone 7. Potegavščina z iPhonom: mislili so, da v rokah držijo iPhone 7, toda v resnici … BASE skok v neznano. Predrzno! BASE skok v neznano skozi goste oblake! · · ·