Življenje in smrt iPhona
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Te zanima, kako je biti iPhone? Oglej si življenje človeka skozi oči pametnega telefona. Od tedaj, ko je položen v zibelko (beri: v zaščitno embalažo), ko ga nad glavo ponosno kot opica Rafiki levčka Simbo dvigne iz škatle in razkazuje prijateljem, do njegovega (običajno) bridkega konca, ko ga zavržemo kot zadnjo smet. The Life and Death of an iPhone je kratka pripoved še krajšega življenja pametnega telefona.

The Life and Death of an iPhone je kratka pripoved o življenju iPhona oziroma o tem, kako je biti pametni telefon iPhone. Oglej si življenje skozi oči pametnega telefona, od njegovega spočetja v tovarni do tedaj, ko prvič ugleda svojega lastnika, ko je njegov ponos in številka ena v življenju, ter do njegovega konca oziroma reinkarnacije v obliki novega telefona.

PREBERITE ŠE: Je to iPhone 7?

Celotno življenje iPhona je bilo dokumentirano in narejeno z iPhonom, kakopak!

iPhone 7 Je to iPhone 7? Pametni telefon Jupiter CES 2016: Jupiter – pametni telefon, ki je tudi elektronska cigareta Huawei Mate 8 CES 2016: pametni telefon Huawei Mate 8 – ne le s številko, tudi sicer korak pred drugimi ViKC je virtualna laserska tipkovnica skrita v ovitku za pametne telefone. ViKC: ovitek za pametne telefone z virtualno lasersko tipkovnico · ·