fbpx

Planet Tuš bo na predvalentinovo postal Čokoladni planet

Čokoladtni planet V Tušu

Valentinovo je čas za zaljubljence in čokolado. V Planetu Tuš Kranj na ''predvečer'' valentinovega zato prirejajo Čokoladno soboto. Že navsezgodaj bo cvetober vrhunskih slovenskih proizvajalcev čokolade ponujal sladke pregrehe in sladkanje začinil z zanimivimi lokalnimi zgodbami. Da je čokolada ključ do srca, boste spoznavali v animacijskih in nagradnih igrah, ob pomoči čokoladnega guruja Gorazda Potočnika pa boste lahko tudi sami ustvarili košček te najbolj priljubljene sladice.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Planet Tuš Kranj
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Brezplačno

Na ”Valentinovo” soboto, 13. februarja 2016, se bo Planet Tuš Kranj spremenil v ”tovarno čokolade Willija Wonke”. Od jutra pa vse do večera se bo tako preimenoval v Čokoladni planet, saj bo obiskovalcem ponujal čokolado vseh vrst in oblik. Temno, belo, mlečno in z različnimi dodatki bo predstavilo deset priznanih slovenskih izdelovalcev in ponudnikov ekskluzivnih vrst čokolade in drugih čokoladnih izdelkov. Obiskovalci pa ne bodo samo nemi opazovalci in ”dvorni preizkuševalci”, ampak se bodo od 17. ure naprej lahko sami preizkusili v izdelavi čokolade, sodelovali v nagradnih igrah, animacijah in si kakšno slaščico omislili kot darilo za valentinovo.

PREBERITE ŠE: Verzi za valentinovo

Planet Tuš Kranj
Planet Tuš Kranj

Čokoladni praznik bo izrazito slovensko obarvan, saj Tuš ”preko vrste” v svoje vrste spušča izdelke lokalnega porekla. ”Ponosni smo, da tudi na področju sladic najdemo številne inovativne slovenske podjetnike. Čokolada je le eden od mnogih vrhunskih izdelkov izpod rok slovenskih proizvajalcev, ki jih sicer v Tušu na policah ponujamo preko 70 odstotkov,” so odločitev pospremili v Tušu. Na dogodku pod sloganom ‘Čokolada je ključ do srca’ se bodo predstavil Cukrček, Dolce amore, Bijolada, Berryshka, Iridis, Passero, De la Crême, Hiša vin in čokolade Kunej in Moja čokolada. Za glasbo bo poskrbel Boštjan Korošec in BK band.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kranj.planet-tus.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!