SamsungCola2
V zraku · buzz buzz

Na kanalu Youtube lahko najdete vse mogoče. Med drugim tudi “preživetveni” test dveh mobilnih telefonov, ki ga je izvedel Adrian Isen, sicer očitno velik privrženec tehnoloških preizkusov, ki jih nato deli z javnostjo. Isen se je odločil preizkusiti, kako bosta Samsung Galaxy S7 Edge in iPhone 6S preživela 9 ur zmrznjena v Coca Coli. Zakaj ravno Coca-Cola? Ker jo imajo ljudje radi, je povedal Isen. Napovedal je Samsungovo zmago, poglejmo pa, kako se je vse skupaj izšlo.

Zmrzovalnik je nastavil 24 °C pod ničlo, telefona postavil v ločeni plastični posodici ter vanju natočil ravno toliko pijače, da sta se mobilnika potopila. Posodici je nato neprodušno zaprl in ju postavil v skrinjo. Po skoraj 10 urah zmrzovanja je bilo testa konec. Ko je Isen odprl posodici, je bila njuna vsebina bolj podobna kakšnemu golažu kot pa v Coca-Colo potopljenemu telefonu. Nato je v posodici dolival vrelo vodo, da se je taljenje lahko začelo. Najprej se mu je uspelo dokopati do Samsunga, nato pa do iPhona.

In kakšna je bila razsodba? Na Isenovo presenečenje sta preživela oba telefona.

Vsekakor pa vam odsvetujemo, da se česa podobnega lotite tudi sami. Morda ne boste imeli podobne sreče.

d3e7d0f31734836fb5acf8271631aac3 Tisti, ki nosijo barvite nogavice, so uspešnejši in bolj priljubljeni 50880_Kuanglong-Zhang Najboljše iPhone fotografije 2017 BeFunky-collage3 Nikoli ne boste ugotovili, čemu so v resnici namenjene te stvari tumblr_ouxgbfdWmK1v791ndo1_1280 Pari, ki se žličkajo, imajo boljše razmerje · · · ·