fbpx

Delovna miza s predalnikom za dremanje

Delovna miza s predalnikom za dremanje.

Delo sicer naj ne bi imelo veliko skupnega z dremanjem. Ali pač? Če je narava vašega dela predvsem za delovnim pultom bodisi na računalniku bodisi za risalnim blokom in traja ure in ure, ste se najbrž večkrat zalotili pri zehanju. Še posebno po kakšen obilnejšem kosilu. Uf, kako bi se prileglo zadremati samo za pol ure, kajne? Vaša želja bo od zdaj naprej lahko uresničena.

Saj vsi vemo, da dremež v pisarniškem stolu povzroča bolečine v vratu, zakaj si ne bi potem privoščili udobnega ležišča, če je na voljo? V grškem arhitekturnem studiu NL je Athanasia Leivaditou oblikovala delovno mizo, ki bo uporabna tudi kot prostor za dremež. Sestavljajo jo lakiran les, kovina in belo usnje. Kako sploh deluje? Spalni prostor si naredite tako, da delovni pult potegnete proti sebi, hrbtišče mize, ki se spremeni v ležišče, pa položite na tla. Prototip so že postavili na ogled, a proizvodnja se še ni zagnala.

Delovna miza s predalnikom za dremanje.
Delovna miza s predalnikom za dremanje.

Zavrtite si prijetno glasbo in si privoščite krepčilni spanec. Tudi vaši nadrejeni bodo zadovoljni.

Galerija – delovna miza s predalnikom za dremanje

Dodatne Informacije

Več informacij:
studionl.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!