fbpx

Vila Bravum

Vila Bravum, združenje devetnajstih uveljavljenih podjetij za opremljanje doma in urejanje okolice, se nam je prvič predstavila na minulem pohištvenem sejmu na Gospodarskem razstavišču. Namen povezovanja, ki iz dneva v dan postaja trdnejše, je ustvariti okolje zaupanja, ki bo kupcem ...

Vila Bravum, združenje devetnajstih uveljavljenih podjetij za opremljanje doma in urejanje okolice, se nam je prvič predstavila na minulem pohištvenem sejmu na Gospodarskem razstavišču. Namen povezovanja, ki iz dneva v dan postaja trdnejše, je ustvariti okolje zaupanja, ki bo kupcem olajšalo odločanje pri izbiri kakovostnih, zanesljivih in profesionalnih podjetij za dom. Skupina Vila Bravum ima precej stroga pravila za vstop članov, ki jim je med drugim skupno tudi to, da za njimi stojijo konkretni ljudje – lastniki podjetij, ki si za zadovoljstvo kupca in s tem za ugled lastnega podjetja prizadevajo bolj kot veliki brezosebni trgovci. Če si bomo izbrali storitve oziroma izdelke pri devetnajstih izbrancih, lahko računamo na najboljše že pred vhodnimi vrati. Ureditev vrta, protivlomna zaščita, vhodna vrata, okna, terase in zimski vrtovi, bazeni in biometrični sistemi bodo z videzom in kvaliteto osupnili domače in obiskovalce, v notranjosti pa se bomo lahko pohvalili z izbrano notranjo opremo. Skupina nam bo zagotovila vse od parketa, preko pohištva in sanitarne opreme, do kaminov in oblazinjenega pohištva. Člani lahko priporočajo drug drugega le zato, ker so v preteklosti zgradili medsebojno zaupanje. Preplet poznanstev med uspešnimi lastniki podjetij postaja sinonim za kakovost bivanja vsem, ki gradijo hiše, urejajo vrtove ali opremljajo domove. Pravijo, da so si tudi oni zastavljali ista vprašanja, kot si jih zastavlja vsak, ki izbira med izdelki in storitvami večje vrednosti. Pri svojih odločitvah so vedno znova srečevali ista kakovostna podjetja in se sčasoma prepričali, da so vredna zaupanja. Zato lahko člani drug drugega priporočajo tudi nam.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.