fbpx

Villa Margita: pravljična vila v srcu sanjskega Raba

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V kalupu vile spoštljive starosti je nastala zanimiva namestitev, ki nudi pet in štirizvezdično bivanje v srcu Raba – Villa Margita.

Markanten objekt, v katerem danes domuje Vila Margita, sega v začetek 20. stoletja. V celoti je izdelan iz otoškega kamna, zaradi česar izstopa v strukturi okoliških hiš. Kljub svoji spoštovanja vredni starosti pa je interjer oblikovan po meri sodobnega gosta. Nahaja se le lučaj stran od starega mestnega jedra Raba in gostom omogoča idilične sprehode po ozkih mestnih uličicah.

Foto: Booking.com

V sklopu vile so opremljeni apartmaji – štirizvezdični Superior in Premium ter petzvezdični Deluxe. Najnovejša pridobitev ponudbe so na novo opremljeni enosobni apartmaji. V interjerju apartmajev se odraža grob kamen, ki se lepo zlije z okusno izbrano opremo. V vsakem izmed apartmajev najdete polno opremljeno kuhinjo, jedilni prostor in dnevni prostor z udobno sedežno garnituro in televizorjem. Vsak izmed apartmajev je opremljen tudi z veliko kopalnico, v kateri se nahaja masažna kad.

Zasebno parkirišče in bližina mesta

Televizorji vas pričakujejo tudi v spalnicah, a niso veliko v uporabi. Ko boste namreč pogledali skozi okno, vas bo navdušil pogled na staro mestno jedro Raba. Vse v klimatiziranih sobah je podrejeno dobremu spancu, od skrbno izbranih vzmetnic so posteljnine. Po prespani noči boste namreč imeli dovolj energije, za raziskovanje prekrasnih otoških plaž in bližnjih otokov.

Zaradi dobre pozicije vile avtomobila praktično ne boste potrebovali, zato ga lahko varno parkirate na zasebnem pokritem parkirišču pred namestitvijo. Le minuto stran se namreč nahaja najbližja plaža, kratek sprehod pa vas loči od mestnih uličic in živahnega nočnega utripa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!