fbpx

Villa Slivari: istrska lepotička, v kateri se boste v hipu počutili domače

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

V Žminju, srcu Istre, stoji prekrasna kamnita hišica, ki so jo lastniki poimenovali Villa Silvari.

Villa Slivari je zgrajena v pristnem istrskem slogu, z debelimi kamnitimi zidovi in interjerjem v rustikalnem slogu, v katerem se boste hitro počutili domače. Nahaja se v srcu Žminja, pred njo pa se razteza čudovit zunanji bazen, v katerem se lahko ohladite ob poletni vročini. Vila z lesenimi tramovi, velikim kamnom, ki ogreva dnevni prostor, in krasno rustikalno kuhinjo je kot nalašč za vse, ki cenijo domačnost in iščejo košček doma, tudi na počitnicah.

Vila obsega 200 m2, bivalni prostori so v pritličju, spalni v etaži. V vili se nahajajo štiri spalnice in tri kopalnice, v poletnih mesecih pa vas hladi prijetna klima. Kuhinja je polno opremljena, v njej najdete tudi pomivalni stroj. Če vam ni do kuhanja, v okolici najdete tudi nekaj čudovitih istrskih restavracij. Druđbo med oddihom vam lahko delajo tudi kosmatinci, ki so v Villi Slivari dobrodošli.

Zaradi svoje lokacije je odlično izhodišče za odkrivanje celotne Istre, v nekaj minutah boste dosegli kvarnerska mesta kot so Opatija, Rabac ali Lovran. Po drugi strani pa vas le kratka vožnja loči od prelepih istrskih mestec kot so Rovinj, Poreč ali Novigrad. Tudi Pula ni daleč.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!