fbpx

Vintage Vikend ReTroFeja

Vintage Vikend ponosno odpira sezono lova na modne stile na robu izumrtja. Skupaj z Miss Vandelej, Emo Bavcon, 2nd Chance, Diva's Vintage Galerijo, Aka Neon Vintage Jewelry, Ab Fab, Atelier Indevin in portalom fashion.si bomo v Cafe Metropolu v Ljubljani med 24. in 26. avgustom vsem zagretim lovcem ponudili v nakup celo bero ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cafe Metropol, , Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Vintage Vikend ponosno odpira sezono lova na modne stile na robu izumrtja. Skupaj z Miss Vandelej, Emo Bavcon, 2nd Chance, Diva’s Vintage Galerijo, Aka Neon Vintage Jewelry, Ab Fab, Atelier Indevin in portalom fashion.si bomo v Cafe Metropolu v Ljubljani med 24. in 26. avgustom vsem zagretim lovcem ponudili v nakup celo bero second-hand in vintage trofej. Nakupovalno ReTroFejo bo spremljal bogat, z nostalgijo prepleten program:

PROGRAM:

SREDA 24.8.
*
stojnice
16.00 – 23.00

*
otvoritveni event ob 19.00:

modna instalacija
stilska preobrazba: 2nd Chance
razstava fotografij: Anže Vrabl
dj set: The Love aBear
projekcija starinskih filmov
projekcija videoklipa
welcome drink + snack

ČETRTEK 25.8
*
stojnice
16.00 – 23.00

*
fashion.si chic boutique zabava ob 19.00
izmenjava oblačil

Prvi slovenski portal FASHION.SI vas vabi na Swap zabavo, kjer boste lahko v sproščenem in prijetnem ambientu zamenjali svoja oblačila, ki jih ne potrebujete več, so obvisela neuporabljena v vaših omarah ali pa bi jih enostavno želeli podariti ter osrečiti drugo osebo. Za zvočno terapijo bo poskrbel Fashion.si DJ, ko bo popeljal večer, s prelivanjem harmonij, vse do konca. Stilirane hostese pa vas bodo pričakale z osvežujočimi “Welcome” pijačkami.

PETEK 26.8
*
stojnice
16.00 – 23.00

ŽELIMO VAM USPEŠEN LOV!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.