Viride: okrasni lonček za rože, ki ima lasten vir svetlobe

Cvetlični lončki Viride

Večina sobnih rastlin za delovanje ne potrebujejo le dovolj vode, pač pa tudi zadosti svetlobe. Včasih te ne moremo zagotoviti, a to v prihodnosti ne bo več težava, saj je podjetje Goula/Figuera Studio izdelalo okrasne cvetlične lončke, ki imajo lasten vir svetlobe.

Veliko sobnih rastlin za delovanje potrebuje dovolj svetlobe, ki pa jim je včasih ne moremo zagotoviti. Na srečo so pri podjetju Goula/Figuera izdelali kolekcijo črnih mat cvetličnih lončkov Viride (latinski izraz za zeleno) z umetnimi LED-lučmi, ki krožijo in skrbijo, da rastlina dobi dovolj obsevanja.

PREBERITE ŠE: Prikupni kaktusi z zajčjimi ušesi


Na voljo so trije različni lončki (Enter Viride, Viride Uno, Viride Dos), ki so izdelani tako, da ustrezajo različnim morfologijam rastlin. LED-luči se prižigajo periodično, odvisno od tega, koliko svetlobe rastlina potrebuje. Viride Dos ima tudi vlažilec zraka.

Galerija – cvetlični lončki Viride:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so pasme psov, ki so primerne tudi, če živite v majhnem stanovanju