VISTA: priročna kamera, ki zajame 360-stopinjsko panoramo

VISTA

Ljudje želimo vsak pomemben trenutek v svojem življenju ovekovečiti s posneto fotografijo. To lahko nedvomno pripišemo tehnologiji, ki nas je razvadila do te mere, da si dneva brez fotoaparata ne moremo več predstavljati.

Oblikovalec Tyson Mai je zasnoval preprosto kamero, ki je namenjena držanju v rokah, saj ima poseben ročaj za držanje. Kamera, ki jo je poimenoval VISTA, ne bo ničesar prepustila naključju, saj bo v posnetkih zajela 360-stopinjsko panoramo.

VISTA se ponaša z zapeljivim in praktičnim dizajnom, ob tem pa vključuje dodatek za lažje držanje in trinožno stojalo. Naprava ni le zabavna, ampak tudi prijazna do uporabnika.

V kamero sta vgrajeni dve leči, ena na sprednji in ena na zadnji strani. Gumbe najdemo na stranskem delu, kjer je tudi mesto za pomnilniško kartico. Sijoča luč na sprednji strani bo uporabniku dala vedeti, da je VISTA pripravljena na snemanje.

Galerija – 360-stopinjska kamera VISTA

Dodatne Informacije

Več informacij:
behance.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!