fbpx

Vitesse | AuDessus: Ko si Ferrari, Porsche, Lamborghini in McLaren nadenejo ogljikova vlakna

Lamborghini Aventador

Ogljikova vlakna avtomobilske znamke često uporabljajo pri konceptnih vozilih, v praksi pa z njimi klestijo težo športnikov, izboljšujejo vozne lastnosti in zmanjšuje porabo. S tovrstnim poslom se ukvarja tudi butično podjetje Vitesse | AuDessus, ki najbolj prestižne avtomobile na svetu preoblači v ogljikova vlakna. In to od glave do pet. Njegovo ''kreacijo'' že nosijo modeli Ferrarija, Porscheja, Lamborghinija in McLarna.

Zvezdniki se po unikatne obleke zatekajo k modni kreatorjem, prestižne avtomobilske znamke pa k podjetju Vitesse | AuDessus, ki jih oblači v ogljikova vlakna. Tja so se podali tudi Ferrari La Ferrari, Porsche 918, Lamborghini Aventador in McLaren P1 ter drugi. Rezultat je naravnost fantastičen. Avtomobili sicer že sami po sebi sijejo, a v črni karbonski ”obleki” so pravi femme fatale med vozili.

PREBERITE ŠE: Donkervoort D8 GTO Bare Naked Carbon Edition – surovi karbonski posebnež

La Ferrari
La Ferrari

Če je tudi vas premamilo, da bi svojega jeklenega konjička preoblekli v ogljikova vlakna, se le oglasite pri podjetju Vitesse | AuDessus, kjer vam bodo uresničili vsako željo, pa naj se tiče notranjosti ali karoserije.

Dodatne Informacije

Več informacij:
vitesseaudessus.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!