fbpx

Vivood Landscape Resort – panoramske suite za pristen stik z naravo

Vivood Landscape Hotel

Na jugovzhodu Španije v dolini Guadalest, ki velja za enega največjih turističnih biserov Španije, je nedavno vrata za obiskovalce odprl luksuzni kompleks Vivood Landscape Resort, ki se je diskretno ugnezdil v okoliške hribe in ponuja slikovit razgled na razgibano okolico. Sestavlja ga 25 apartmajev, bungalovov, ki vsak meri 27 kvadratnih metrov, kompleks pa vključuje tudi panoramski bazen, teraso z jacuzzijem, bar in restavracijo.

Vivood Landscape Resort je kompleks sestavljen iz 25 ločenih apartmajev s panoramskim pogledom na znamenito dolino Guadalest v Španiji, nevsiljivo vpet v valovito teren, ki se pne nad njo. Pod načrte za panoramski hotel se je podpisal arhitekt Daniel Mayo, z arhitekturo pa je želel izpostaviti neodvisnost in individualnost posamezne sobe.

PREBERITE ŠE: The Volcano House: Bi živeli v hiši na vrhu vulkana?

Po hribu posejane apartmaje kompleksa Vivood Landscape Resort kot pikice poveže osvetljena potka, vsaka suita pa ima svojo notranjo verando z impresivnim pogledom. Tla so keramična, tudi sicer pa je večina stvari izdelana iz trajnostnih materialov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
vivood.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!