Vroči horoskop: preveri, kako temperamenten je tvoj astrološki znak v postelji

Zadnjič posodobljeno: :

"Intimnost je raziskovanje." - Fannie Hurst

Verjeli vanj ali ne, vedno je zabavno prebrati, katere značilnosti so zvezde dodelile vašemu astrološkemu znamenju.

Poglejte, kakšno je vaše znamenje v ljubezni in intimnosti.

Oven

Je temperamenten in erotičen. Navdušujejo ga ljubezenske dogodivščine in eksperimentiranje v postelji. Vedno narekuje tempo v postelji in ima rad položaje, v katerih je prevladujoč. Ljubezen in intimnost sta zanj ločeni kategoriji. Ko gre za spolne odnose, natančno ve, kaj hoče, uživa v predigri in vseh delih partnerjevega telesa ter je nagnjen k pretiravanju.

Bik

Je strasten in romantičen. Odlikuje ga umetnost ljubezni in spolnega zapeljevanja. Vzburjajo pa ga dolgi in strastni poljubi ter dotiki. Da bi dosegel spolni vrhunec, mora biti popolnoma sproščen in poln samozavesti. Najraje ima položaje na hrbtu in kolenih ter dolgo predigro.

Dvojčka

Dvojčka iščejo osebo, ki mu lahko prinese intelektualni in spolni užitek. Obožuje pustolovščine, ali da se tako počuti, da je intimnost del nje. Vzburja ga glas in videz. Ko je v postelji, je pripravljen, na vse akrobatske poze, samo, da bi dosegel vrhunec.

Rak

Rak je romantičen in se pravemu užitku prepusti šele, ko se počuti ljubljenega. Obožuje nežnost in dolgo domiselno predigro. Pogled in nežni poljubi so njegove slabosti in na spolni vrhunec gleda kot na predajo ter zanj potrebuje čustveno navezanost.

Lev

Je energičen in temperamenten. Zelo zahteven, a tudi radodaren ljubimec. Njegov spolni apetit je zelo izrazit, v spolnosti pa se izmenjujeta energija in nežnost. Loči lahko čustva in spolni odnos. Njegove najljubši položaji so tisti, v katerih lahko pokaže svojo spolno prevlado.

Devica

Je na prvi pogled stroga in vljudna. Sprostitev njenih čustev prihaja s potrpljenjem in ljubeznijo. Slog in tehnika v spolnosti sta za njo zelo pomembna. V vsem išče zmernost in je pozorna na vsako podrobnost.

Tehtnica

Tehtnica uživa v igri zapeljevanja in dobro pozna različne ljubezenske uroke za osvojitev partnerja. V postelji je zelo zahtevna in pričakuje posebno obravnavo. Raje ima elegantne sloge in domiselne položaje. Izbruhi nežnosti in strastni poljubi jo pripeljejo do spolnih fantazij.

Škorpijon

Škorpijon je kralj preobrazbe. V trenutku se iz nežnega zapeljivca spremeni v strastnega ljubimca in je lahko hkrati skrivnosten in čustven. Loči čustva in spolni odnos, toda v to, kar izbere, da maksimum. Je velik ljubimec in ima neverjetno strast. Obožuje izzive, ki mu dvignejo adrenalin.

Strelec

Je temperamenten, impulziven in po potrebi provokativen. Natančno ve, kaj išče v postelji in je zelo izviren. V njegovem vedenju se kaže potreba po pustolovščini, prevladi in navdušenju. Včasih se zdi neukrotljiv, vendar se popolnoma prepusti ljubezenskemu vznemirjenju, dokler v njem ni rutine.

Kozorog

V postelji ima visoke kriterije in svoj seznam zahtev nenehno povečuje. Pri izražanju svojih občutkov je strog in zadržan, lahko pa je tudi čustven, ko začuti maksimalno varnost. Na potrpežljiv in varen način v intimnosti pride do tistega, kar hoče. Obožuje klasične položaje.

Vodnar

Vodnar je očarljiv ljubimec, ki se včasih niti ne zaveda svoje erotike. Obožuje intelektualno stimulacijo. Zanj je spolni odnos kombinacija nenavadnih čustvenih in erotičnih izkušenj. Rad ima eksperimentiranje v postelji in stoječe položaje.

Ribi

So romantične in se popolnoma prepustijo svojim občutkom. Čustveni zanos v njih sprošča erotične fantazije. Navdušujejo jih položaji na boku, polni nežnosti in dotika. Njihova domišljija presega običajne okvire, zato je spolni odnos z njimi fantazija.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako lahko privabimo srečo in izženemo slabo energijo iz svojega doma