fbpx

Vroči tedni v Cliché Jelena Leskovar

VROČI TEDNI Cliché Jelena Leskovar v ritmu vroče ponudbe vrhunskih modnih oblačil in modnih dodatkov ter obutve   1. 6. - 4. 7. 2010 trgovina-galerija Cliché Jelena ...

VROČI TEDNI

Cliché Jelena Leskovar v ritmu vroče ponudbe vrhunskih modnih oblačil in modnih dodatkov ter obutve

 

1. 6. – 4. 7. 2010

trgovina-galerija Cliché Jelena Leskovar

 

Po zelo odmevnih decemberskih Zlatih tednih (2008) in majskih Zelenih tednih (2009) so tokrat pri Cliché Jelena Leskovar pripravili  Vroče tedne. Trgovina-galerija bo v juniju postala središče kulturno obarvanega dogajanja, kjer se bodo prepletali vrhunska moda, umetnost, glasba in druženje. Hkrati bodo izbrani kosi kolekcij slovenske blagovne znamke Cliché  in kompatibilni modni dodatki ter obutev prestižnih svetovnih blagovnih znamk na voljo po prijaznih cenah.

 

Cliché

je sinonim za sofisticiran urbani modni slog, ki preko oblačil – modnih umetnin – posreduje sporočilo o kakovosti in veselju do življenja. Znamkin lasten oblikovalski princip modne inteligence FQ je vtkan prav v vsako kolekcijo: brezčasni dizajn, kombinatorika kosov  različnih sezon ter napredni vrhunski materiali  so tiste karakteristike znamke Cliché, ki iz oblačil ustvarjajo umetniške in intelektualne presežke.

 

Za popolni imidž so ponudbo oplemenitili s svetovno priznanimi, ekskluzivnimi blagovnimi znamkami, kot so čevlji Dusica Dusica, Bo-em, Alexandra Neel, torbice A Brand Apart, Rocio, Dusica Dusica, nakit Cornelia, Basia, Derome Brenner, klobučki CA4LA. Za poznavalce imajo na voljo tudi kultne efekt-dišave Escentric Molecules.  Vse to je razen v naši ljubljanski trgovini-galeriji na voljo le v najelitnejših prodajalnah svetovnih modnih prestolnic, kot so Milano, Pariz, New York, Tokio in Sao Paolo.

 

Svoj prodajni prostor bodo v času Vročih tednov razširili pod baldahin v atrij hiše Novi trg 6.

V prijetnem okolju stare baročne palače se bomo lahko neformalno srečevali in klepetali o modi, dizajnu ter sedanjosti.

 

Sveže novice o Cliché Jelena Leskovar lahko spremljate na: 

Cliché Jelena Leskovar | Facebook 

in

twitter.com/CLICHEpress

 

Trgovina-galerija Cliché Jelena Leskovar                                           

Novi trg 6, 1000 Ljubljana

ponedeljek – petek: 12:00 – 20:00

sobota in nedelja: 12:00 – 15:00

Naslednje
Exit

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.