Wearable Planter: 3D sprintani cvetlični lončki, ki so lahko tudi nakit

Nosljiv vrt

Miniaturni 3D sprintani cvetlični lončki Wearable Planter lahko služijo kot popoln spomladanski modni dodatek. Vibrantne lončke lahko z rožicami vred namreč nosimo na roki, okoli vratu, na prsnem žepu in celo na balanci našega kolesa.

Colleen Jordan je oblikovalka, ki si je zamislila 3D sprintane cvetlične lončke Wearable Planter, ki so v živobarvni paleti popoln spomladanski modni dodatek. Miniaturni lončki, v katere lahko posadimo naše najljubše cvetlice, začimbnice in zelišča, so kot nalašč za poživitev našega vratu, prsta, naprsnega žepa in celo kolesa. Vsak od 3D sprintanih lončkov za rože govori posebno zgodbo, saj oblikovalko pri snovanju produktov inspirirajo kraji, ki jih je v preteklosti obiskala in v nekaterih celo živela. To so Švedska, Havaji in Južna Karolina. Wearable Planter cvetlične lončke lahko kupimo v oblikovalkini Etsy spletni prodajalni.

PREBERITE ŠE: “Rainy Pot”: “Deževni” lonci za rože

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.wearableplanter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Modna kombinacija jeseni: suknjič in kavbojke! Kako jo nositi?