fbpx

Wibe: slovenski nahrbtnik, ki je tudi športni pripomoček za oblikovanje telesa

Wibe - slovenski nahrbtnik, ki je tudi vadbeni pripomoček

Wibe je slovenski nahrbtnik, ki v sebi skriva praktično telovadno napravo. Nahrbtnik za oblikovanje lastnega telesa aktivnim ljudem omogoča izvajanje več kot 150 vaj na prostem. Za projektom, ki zbira zagonska sredstva na platformi za množično financiranje Kickstarter, stoji skupina slovenskih navdušencev športa WibeUP.

Nahrbtnik s telovadno napravo Wibe je plod slovenskega znanja, točneje skupine WibeUP, katere poslanstvo je promocija zdravega načina življenja prek športnih aktivnosti na prostem in ponudba dodatnih možnosti za izvajanje raznovrstnih telesnih vaj v okolju, ki nas navdihuje.

PREBERITE ŠE: Lowepro Flipside Trek: fotonahrbtnik za fotografe z avanturistično žilico


Lahek in vzdržljiv nahrbtnik, ki je tudi osebni športni pripomoček z več kot 150 vajami, se predstavlja na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Nahrbtnik, ki ga lahko uporabimo za oblikovanje lastnega telesa.
Nahrbtnik, ki ga lahko uporabimo za oblikovanje lastnega telesa.

Nahrbtnik ima praktične raztezljive naramnice in zdrži obremenitve do več sto kilogramov.


Aktivnim ljudem ponuja možnost, da kjerkoli izvajajo raznovrstne vaje za telo. Če vam je projekt, za katerega je WibeUP leta 2016 prejel priznanje za najbolje oblikovano delo v letu 2016 in ki spodbuja ljudi k aktivnemu in zdravemu življenjskemu stilu, všeč, ga le podprite. Prednaročite ga lahko že za 37 evrov.

Galerija – slovenski nahrbtnik Wibe:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!