fbpx

Xiaomi Store odpira prodajalno v Supernovi Rudnik v Ljubljani

Xiaomi v Sloveniji odpira že svojo četrto trgovino, drugo v Ljubljani.

Foto: Xiaomi
Zadnjič posodobljeno:
Oglasno sporočiloXiaomi

Potem ko je lansko leto odprl vrata svojih trgovin v Mariboru, Ljubljani in Kopru, se Xiaomi širi v prestolnici in prihaja v Supernovo na Rudnik. Globalni tehnološki velikan Xiaomi bo svojo četrto prodajalno odprl to soboto, 23. aprila 2022, v Supernovi na Rudniku ob 10. uri.

Trgovino Xiaomi Store na Rudniku odpira pooblaščeni Xiaomi distributer, podjetje Vama Trade, upravlja pa jo podjetje Colby, maloprodajni partner Xiaomi. Nova trgovina v Ljubljani tako omogoča kupcem in vsem Xiaomijevim privržencem enostavno dostopnost do pametnih telefonov in ostalih izdelkov.

Foto: Xiaomi

Xiaomijeve prodajalne se od leta 2020 hitro širijo, kar dokazuje že več kot 1000 prodajaln po vsem svetu. Jedro Xiaomijevega uspeha temelji na spoštovanju do uporabnikov, kar se kaže tudi v odličnih poslovnih rezultatih. V lanskem letu so namreč Xiaomijevi izdelki še bolj pritegnili svetovno pozornost. Globalne pošiljke pametnih telefonov Xiaomi so narasle za 30% na letni ravni in dosegle 190,3 milijona enot, kar je rekord. Po podatkih Canalysa so se leta 2021 Xiaomijeve pošiljke pametnih telefonov uvrstile na tretje mestu na svetu z rekordno visokim tržnim deležem, ki je znašal 14,1%.

Foto: Xiaomi
Na podlagi odpornega poslovnega modela Xiaomi, popolnega pametnega ekosistema in obsežne baze uporabnikov je Xiaomi pripravljen premagati makroekonomske ovire, ohraniti trden zagon rasti in doseči trajnostni razvoj.

V skladu z vizijo »Spoprijateljite se z uporabniki in bodite najbolj kul podjetje v njihovih srcih«, Xiaomi nenehno sledi inovacijam, visokokakovostni uporabniški izkušnji in učinkovitosti delovanja. Podjetje brez predaha ustvarja osupljive izdelke po dostopnih cenah, da bi lahko vsi uživali v boljšem življenju z inovativno tehnologijo.

Odprtja trgovine v Supernovi Ljubljana Rudnik se bodo udeležili predstavniki Xiaomi Slovenija in Hrvaška ter predstavniki podjetij Vama Trade in Colby.

Splača se vam biti prvi in priti ob deseti uri

Ob odprtju trgovine Xiaomi Store v soboto, 23. 4. 2022, ob 10. uri bodo na dan otvoritve na voljo tudi izjemni popusti, za vse ljubitelje dovršene tehnologije pa tudi izbrana darila, nagradne igre in še in še.

Posebna ponudba in nagradna igra na dan otvoritve

Ob otvoritvi so za prve kupce pripravili izjemna presenečenja in Xiaomi nagradno igro, ki bo potekala ob 10. uri. Obiskovalci bodo lahko dobili električni skiro, cvrtnik, brezžične slušalke, varnostno kamero itd. Na dan otvoritve bo Xiaomi postregel z izjemnimi cenami, nekateri izdelki pa bodo znižani tudi do 50 %! Zato ne zamudite in bodite prvi.

Številne ugodnosti na dan otvoritve:

  • Redmi 9C, NFC, 2+32 GB, Midnight Grey – znižan za 50% – otvoritvena cena 64 eur
  • Redmi Note 10S, 6+64 GB Onyx Grey – znižan za 40% – otvoritvena cena 155 eur
  • Redmi Note 11, 4+64 GB, Grey – znižan za 30% – otvoritvena cena 160 eur
  • Xiaomi 11T, 8+128, Midnight Grey – znižan za 30% – otvoritvena cena 349 eur
  • Xiaomi Mi TV Stick, EU – znižan za 50% – otvoritvena cena 22 eur
  • Mi 360° Home Security Camera 2K Pro – znižan za 50% – otvoritvena cena 35 eur
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 lite, EU – znižan za 20% – otvoritvena cena 157 eur
  • Xiaomi Mi Electric Scooter 1S, EU – znižan za 25% – otvoritvena cena 322 eur
  • Xiaomi Pad 5, 6+128 GB, Pearl White – znižan za 25% – otvoritvena cena 284 eur

In še in še. Ne zamudite. Se vidimo to soboto, 23. 4. 2022 v Supernovi Ljubljana, Rudnik ob 10. uri.

Dodatne Informacije

mi-store.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.