XOO Belt – pas, ki je tudi polnilec za pametne telefone

XOO Belt
Zadnjič posodobljeno: :

XOO Belt ni običajen pas, saj ne preprečuje le tega, da vam hlače ne zlezejo dol, pač pa tudi, da vašemu pametnemu telefonu ne zmanjka baterije. Oboje je lahko sila neprijetno, a tega, da naokoli nosimo polnilec, še nismo tako vajeni kot nošenja pasu. S pasom XOO Belt, ki navzven sicer deluje kot povsem običajen pas (s črnim ali rjavim usnjem), pa ga boste imeli vseskozi na sebi in boste lahko polnili kar na poti, neodvisni od vtičnic.

Osnovne Informacije
Znamka

Nifty

Model

XOO Belt

Cena

110€

Trgovina

XOO

XOO Belt je pas, ki bo verjetno kmalu nepogrešljiv del moške garderobe. Samo pomislite namreč, kolikokrat ste se že znašli v situaciji, ko vam je stokala baterija ali padla v ”komo” v nepravem času, ki pa je vedno. Nepravi, namreč. Baterija se skriva v zaponki in v primežu dveh plasti usnja v samem pasu, tako da je navzven to samo eleganten pas, ki pa je precej več kot to, za kar se izdaja, saj ponuja več kot le svojo primarno storitev držanja hlač.

PREBERITE ŠE: Power Pen: pisalo in polnilec za telefon v enem

XOO Belt - pas, ki drži pokonci tudi baterijo pametnega telefona.
XOO Belt – pas, ki drži pokonci tudi baterijo pametnega telefona.

Baterija ima kapaciteto 2100 mAh (tista v pasu jih ima 1300, 800 mAh pa jih doda še tista v zaponki) do njene vsebine pa dostopamo prek vhoda za MicroUSB in applov Lightning. XOO Belt za lastno polnjenje potrebuje okoli 3 ure (polnimo ga na isti način kot telefon), isti čas pa moramo odmeriti tudi za polnjenje drugih naprav, z izjemo res požrešnih, kot sta npr. iPhone 6 Plus in Galaxy Note 4, ki jim bo še ostalo nekaj prostora za ”posladek”. Stanje baterije nam javljajo mini LED lučke, in če nosite denarnico v zadnjem hlačnem žepu, si bo pas z vašim nakupom olajšal delo za težo 110 evrov.

Ha, kdo bi si mislil, da pas za hlače v sebi skriva tak potencial?

Dodatne Informacije

Več informacij:
xoo.bynifty.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga: najtanjši Thinkpad do zdaj!