Yesterday Vision: televizija, ki združuje preteklost in sedanjost

Yesterday Vision: televizija, ki združuje preteklost in sedanjost

Časi, ko so prostor v naših domovih zasedale velikanske škatle s televizorji, so mimo. Zamenjali so jih tanki zasloni, ki se lahko pohvalijo s kopico izboljšav. Kombinacija obojih je Yesterday Vision.

Retro televizor Yesterday Vision, katerega ogrodje je izdelano iz mahagonijevega lesa, vsebino prikazuje na 19-palčnem zaslonu z razmerjem stranic 4:3. Ponaša se s kakovostnimi zvočniki in vgrajenim računalnikom Raspberry Pi. Slednji omogoča uporabo najrazličnejših igralnih konzol, kot so SNES, NES, Genesis, NeoGeo, MAME, Atari 2600, N64 in PSX.

Monitor z ločljivostjo 1280 x 1024 slikovnih pik obenem ponuja HDMI priključke, po zaslugi katerih je mogoče na Yesterday Vision priključiti različne naprave in igralsko izkušnjo še dodatno popestriti. Preko povezave Bluetooth se sicer lahko nanj povežete z največ štirimi igralnimi ploščki.

Cena televizorja, v katero nista všteta DDV in poštnina, znaša 2799 $, kar je približno 2512 €.

Galerija: Yesterday Vision

Dodatne Informacije

Več informacij:
lovehulten.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Robert Lewandowski in Huawei: posebna številčnica ob predstavitvi novih ur Watch 3 in Watch 3 Pro