fbpx

Z zahodne obale

Vsem dobro poznani Diesel je s kolekcijo Diesel Black Gold stopil še stopničko bližje k modnemu prestolu. Poleg zdaj že ikoničnega jeansa je kolekcija, pod katero se je tudi tokrat podpisala znana oblikovalka Sophia Kokosalaki, polna usnjenih kosov in mehkih barv. Oblačila so videti, kot da bi bila izdelana ročno, po meri ...

Vsem dobro poznani Diesel je s kolekcijo Diesel Black Gold stopil še stopničko bližje k modnemu prestolu. Poleg zdaj že ikoničnega jeansa je kolekcija, pod katero se je tudi tokrat podpisala znana oblikovalka Sophia Kokosalaki, polna usnjenih kosov in mehkih barv. Oblačila so videti, kot da bi bila izdelana ročno, po meri svojih kupcev. Vintage navdih prikliče vzdušje zahodne ameriške obale ter neskončno poletje, ki ga tako ljubimo.

 

Prodajalna Midas, Ajdovščina 3, Ljubljana in www.diesel.com/collection/diesel-black-gold

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.