Za te tri astrološke znake bo september najslabši mesec v letu!

September ne bo vaše obdobje. Pazite nase.

Za ta astrološka znamenja september 2020 ne bo najsvetlejši mesec. Obdobje levov je bilo zanje veselo, toplo in navdušujoče, a obdobje device prinaša nekaterim znamenjem težave.

Devica je simbol žetve, njen element pa je zemlja. To astrološko obdobje služi kot opomnik, da je jesen pred vrati. Zaradi tega bodo nekateri znaki občutili povečano živčnost, nezadovoljstvo, pesimizem in bodo izpostavljeni uničujočim, destruktivnim impulzom.

Poglejmo si, za koga bo to obdobje posebej težko in zahtevno.

Dvojčka

Bodo zelo hrupni in nagnjeni k razpravam. Glede na to, je Sonce v devici nad njihovo četrto hišo, hišo družine, stabilnosti in čustvenih izkušenj, se bodo verjetno razburjali zaradi vseh malenkosti doma in v službi. Dobra novica je, da bo Merkur 5. septembra vstopil v sestrski znak tehtnice, kar jim bo pomagalo, da bodo bolje videli svoje dolgoročne cilje in se takopredali novim, podjetniškim podvigom.

Tehtnica

Sonce v devici aktivira njihovo skrivnostno 12. hišo, hišo zasebnosti, duhovnosti, intime, karme in vseh stvari, ki so v zakulisju. Opazovali bodo svojo notranjost in nenehno jim bodo prihajale v zavest različne misli. To obdobje, ki mu vlada Merkur, jim bo prineslo priložnost, da stopijo korak nazaj in spremenijo dojemanje številnih stvari, ki so povezane predvsem z njihovim življenjem. Polna luna v mističnih ribah bo vplivala na njihovo šesto hišo zdravja in vsakodnevnih obveznosti, kar pomeni, da morajo na teh področjih življenja nekaj priznati ali se prilagoditi. Njihovo počutje bo na preizkušnji.

Tehtnice bodo veliko razmišljale.

Vodnar

Čeprav je čas, da uživajo v svojem trdem delu in učinkovitosti, jim bo energija device prinesla nezadovoljstvo, povezano s samokritiko in dojemanjem vsake podrobnosti. Sonce v devici bo v tem obdobju razburkalo njihovo erotično osmo hišo, hišo spolnosti, dolgov, intimnosti in preobrazbe, kar pomeni, da bodo spoznali, koliko energije vlagajo v svoje posle, obveznosti in tudi v ljubezen. Namesto da kritizirate vse, kar vidite, in dvomite v vse, kar počnete, je to priložnost, da spoznate koliko energije, ki jo dajete, ste sploh kdaj dobili v nazaj.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Njen horoskop razkriva njene skrite želje: kaj v ljubezni pričakujejo ženske glede na svoje astrološko znamenje?