fbpx

Za udobje na snegu

Od zime se še kar nekaj časa ne bomo poslovili, in le kako bolje izkoristiti snežne razmere kot s primerno obutvijo, ki je hkrati topla in nepremočljiva. Ženski zimski škornji Kamik po videzu spominjajo na retro modele iz preteklosti, hkrati pa jih zaznamuje dovršena sedanjost. Snemljiv notranji del z ...

Od zime se še kar nekaj časa ne bomo poslovili, in le kako bolje izkoristiti snežne razmere kot s primerno obutvijo, ki je hkrati topla in nepremočljiva. Ženski zimski škornji Kamik po videzu spominjajo na retro modele iz preteklosti, hkrati pa jih zaznamuje dovršena sedanjost. Snemljiv notranji del z termovložkom zagotavlja toploto tudi pri temperaturah do ˗40°C, zaradi gumiranega podplata pa bomo suhe vsaj do gležnjev. Zgornji del iz najlona je vodoodbojno obdelan in nudi zaščito pred zunanjo vlago. Kamik je popolna obutev za zimski čas, na voljo tudi za otroke.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.