8 razlogov, zakaj je razmerje z žensko, ki je bila dolgo časa samska, najboljše možno!

Zakaj so ženske, ki so bile dolgo samske, tako odlične partnerke?

Poznaš pozitivne lastnosti samskega življenja, ki ti izjemno koristijo tudi takrat, ko vstopiš v zvezo? Poglej si, kaj so prednosti žensk, ki si bile dlje časa samske.

Lahko preživi brez “plus 1”

Ne glede, ali to pomeni, da si sama plača obrok, da si sama kupuje hrano v trgovini, da se sama zaposli v prostem času … vse lahko naredi SAMA. Ne rabi nikogar, da bi ob njej “igral” močnega moškega, prav tako pa se nanj ne bo prilepila in zanašala.

Lahko preživiš brez "plus 1".
Lahko preživiš brez “plus 1”.

Ob sebi ne rabi druge osebe, da bi se počutila posebno

Ona že ve, da je posebna in da je samosvoja ženska. Komplimenti drugih in pozornost so samo dodatna potrditev zanjo.

Nikamor se ji ne mudi

Potrpežljivost je njena močna lastnost, in nanjo je zelo ponosna. Stvarem bo pustila, da tečejo po svoje in počasi, tako dolgo, kolikor bo pač to potrebno.

Nikamor se ji ne mudi.
Nikamor se ji ne mudi.

Ima življenje zunaj razmerja

Ne bo se razjezila, če bo partner delal pozno v noč ali pa če se bo želel družiti s prijatelji, družino. To je res ne bo motilo, ne bo vplivalo nanjo, saj lahko enako počne tudi ona.

Pozna svoje telo

Če je bila ženska dlje samska, je seveda logično, da bo svoje telo dobro poznala. Spolnost z njo bo zabava, polna eksperimentov

Pozna svoje telo.
Pozna svoje telo.

Potrudila se bo

Ker je bila dlje časa samska, se bo zavestno trudila, da sta s partnerjem srečna. Ve, da gre za timsko delo in zato bo svoj del opravila z odliko.

Ne bo trpela bedarij

V vseh teh letih se je naučila boriti zase. Ker je samozavestna, se ne bo ponižala in skrila, ampak bo povedala tisto, kar misli. Zato bodo vsi, ki bodo z njo grdo ravnali, ekspresno hitro dobili nogo!

Ne bo trpela bedarij.
Ne bo trpela bedarij.

Svojega partnerja bo iskreno cenila

Ker je bila dlje časa samska, si je ustvarila višje standarde od povprečja. To pomeni, da ne bo dovolila, da bi ji kdorkoli uničil življenje. Njen partner bo zanjo izjemno poseben in hvaležna bo, da ima takšnega človeka ob sebi. Partnerju bo to jasno pokazala!

Čeprav “forever alone” ženske morda res nimajo veliko izkušenj z razmerji, vedo o njih več, kot se ljudje zavedajo. Ne rabijo zgodovine, da bi bile odlične partnerke. Namesto tega so raje živele samsko življenje, takšno, kot so ga želele, in se pri tem dobro spoznale. Danes vedo, da je edino pravo razmerje tisto, kjer se z njimi lepo ravna in v katerem so spoštovane.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Če si želiš dobro, ženski nikar ne zastavi teh vprašanj