fbpx

Zapelji me v treh sekundah

Legendarni Volkswagnov hrošč si je nadel novo podobo, ki po zapeljivosti vsekakor nadgrajuje preteklo, v svetu avtomobilizma pa mu že sedaj lahko napovemo velike uspehe. Njegovi zapeljivosti lahko podležemo na urbanem dogodku v okviru City Events, kjer bomo lahko preizkusili njegove zmogljivosti na cesti in občudovali ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Playa, BTC City , Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Legendarni Volkswagnov hrošč si je nadel novo podobo, ki po zapeljivosti vsekakor nadgrajuje preteklo, v svetu avtomobilizma pa mu že sedaj lahko napovemo velike uspehe. Njegovi zapeljivosti lahko podležemo na urbanem dogodku v okviru City Events, kjer bomo lahko preizkusili njegove zmogljivosti na cesti in občudovali njegovo notranjost.

Ker je 14. februar tudi dan vseh zaljubljenih se boste lahko pustili zapeljati ali pa ne.Dogodek bodo pospremile sladkosti iz čokoladnice Cukrček. Na valentinovo boste vsi, ki se boste udeležili dogodka lahko okusili poseben koktajl ABSOLUT BERRRY, ki ga  sestavljajo: ABSOLUT  Mandrin, brusnični sok, limetin sok in rezina limete.

Prejšnje
Vojna in mir

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.